Goed nieuws! 

Vanaf 11 mei mogen we elkaar weer ontmoeten bij jou thuis of in onze toonzaal.  Wij staan alvast te popelen om jullie met het juiste advies bij te staan.  En wees gerust, we houden ons aan de gezondheidsregels en zijn goed voorbereid om je op een veilige manier te ontvangen.

Onze toonzaal zal ook vanuit alle windrichtingen goed bereikbaar zijn.

Een bezoek ter plaatse zal, zoals steeds, op afspraak gebeuren.  Onze toonzaal is op weekdagen geopend van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur.  Op zaterdag kan je bij ons terecht van 10 tot 15 uur.  Buiten de normale openingsuren is er ook de mogelijkheid om op afspraak langs te komen.  

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn is onze showroom ook op donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 mei geopend! 

Schermafbeelding 2020 05 05 Om 15.31.36

Maak nu alvast jouw afspraak!

Heb je al afmetingen, offertes van collega's of een idee van wat je juist zou willen?  Aarzel niet om ons nu al te contacteren voor een afspraak.  Je kan ons op tal van manieren bereiken:

  • Interesse in ramen en deuren? 

Neem contact op met Tom op het nummer +32(0)472 53 05 44 of via mail tom@haneveer.be

  • Op zoek naar zonwering, een overkapping, rolluiken, ...

Neem contact op met Frank op het nummer +32(0)474 17 80 93 of via mail frank@haneveer.be

Lentekriebels!

Jouw tuin is de ideale vakantiebestemming!

Het ziet ernaar uit dat we komende zomer niet naar het buitenland op vakantie kunnen.  Maar niet getreurd!  Bij ons kan je terecht om je eigen tuin om te toveren tot een waar vakantieparadijs!

Lees er meer over in ons eerder nieuwsbericht en laat je inspireren! Staycation: jouw tuin is de ideale vakantiebestemming!