Het ziet ernaar uit dat we komende zomer niet naar het buitenland op vakantie kunnen.  Maar niet getreurd!  Dit is het ideale moment om je eigen tuin om te toveren tot een waar vakantieparadijs!  Met het reeds voorziene budget voor je vakantie kan je alsnog zorgen voor een magische zomer in je eigen tuin. 

En wij gaan jou daarbij helpen!  Tot en met augustus kan je bij ons genieten van tal van interessante voorwaarden op onze outdoor living producten.

 

Heerlijk genieten!

Niets zo fijn als samen met je gezin en vrienden te kunnen genieten van je eigen tuin.  Spelende kinderen, een goed boek, een BBQ, ...  Jullie zorgen voor het vlees, wij voor de juiste omkadering!

Overkapping

De juiste oplossing voor jouw tuin

Als Verano privilege dealer ben je bij ons aan het juiste adres.  Ga samen met één van onze adviseurs op zoek naar de ideale oplossing om van jouw tuin een waar vakantieparadijs te maken.  Of het nu gaat om een overkapping, lamellendak, verandazonwering, screens, ... we hebben het allemaal.

En om het geheel helemaal af te maken kan je met tal van extra's je overkapping of lamellendak omtoveren tot een fantastische tuinkamer waar je het hele jaar door van kan genieten.

 

Wij blijven bereikbaar

Neem gerust een kijkje bij onze realisaties om je te laten inspireren of download onze brochures.

Onze verkopers staan je graag bij met het maken van de juiste en meest passende oplossing voor jouw tuin of woning.

Interesse in een vrijblijvende offerte?  Neem gerust contact met ons op.

Zonwering
Lamellendak

Optimaal genieten van een zomer in eigen tuin?

Neem contact op met ons voor een opmeting én een vrijblijvende offerte.  Onze adviseur komt bij je langs.

Neem contact op