Bij Haneveer staan vakmanschap én kwaliteit centraal in de dagelijkse bedrijfsvoering. En dat al sinds 1968. Onze klanten verwachten terecht niet minder. De afgelopen jaren concentreerden we ons volledig op vijf bedrijfspijlers: ramen en deuren, rolluiken, terrasoverkappingen, buitenzonwering én sectionaalpoorten. Binnen deze pijlers mogen onze klanten rekenen op een totaalservice. Dat geldt zowel voor nieuwbouwwoningen, verbouwingen als renovaties.

Advies, opmeting én plaatsing

Totaalservice omvat voor ons het volledige proces vanaf het eerste advies bij je thuis, alle nodige opmetingen tot en met de plaatsing van het gewenste maatwerk. Ook voor de naservice kan je blijvend op ons rekenen.

Actief in België en Nederland

Vanuit onze thuisbasis in de Baarle-Hertog zijn wij actief in België en Nederland. Ons belangrijkste actiegebied omvat de Antwerpse Kempen (B) en Noord-Brabant (NL). 

Vele jaren ervaring

Haneveer groeide de afgelopen decennia uit tot een sterk begrip in de ruime regio. Wij zijn al actief sinds 1968. Doorheen de jaren bouwden wij een schat aan ervaring en expertise op. 

Samenwerking met topmerken

Wij concentreren ons op een vakkundige plaatsing en totaalservice van onze producten. Daarbij werken we nauw samen met topmerken als Profel, Verano en Somfy. Wij zijn officiële dealers en plaatsers, wat betekent dat we ons vak kennen én vanwege de fabrikant op de best mogelijke ondersteuning kunnen rekenen. 

Over Ons
  • Profel Expert
  • Verano
  • Somfy