Ramen en deuren: premieoverzicht 2020

 • Premie hoogrendementsglas

Bij het vervangen van je enkel of dubbel glas door hoogrendementsglas met een U-waarde van maximum 1.0 ontvang je van je netbeheerder een premie van € 8 per vierkante meter glas.

Bij de aanvraag van deze premie dien je volgende documenten mee te sturen: een kopie van alle facturen - een attest met technische informatie over de geplaatste isolatie - foto's van het geplaatste glas (1 foto per gevel) - een kopie van de aanvraag van stedenbouwkundige vergunning (indien van toepassing).

Lees meer

Haneveer BVBA tijdens de eindejaarsperiode

Tijdens de eindejaarsperiode zijn wij gesloten van zaterdag 21 december 2019 tot en met woensdag 1 januari 2020.  Vanaf donderdag 2 januari 2020 is onze toonzaal terug geopend.  Vanaf maandag 6 januari zijn wij ook telefonisch terug bereikbaar.

Wij wensen jou alvast een fijn eindejaar en een fantastisch 2020 toe!

Team Haneveer

Lees meer

Vacature plaatser buitenschrijnwerk

Functie

Samen met een ervaren team plaats je buitenschrijnwerk.  Van ramen en deuren tot rolluiken, screens en overkappingen.  Wij richten ons zowel op nieuwbouwprojecten als renovaties.

Profiel

 • Ervaring in de sector is een absolute must!
 • Je bent een teamplayer en werkt graag alles nauwkeurig af.

Aanbod

Je komt terecht in een financieel gezonde en stabiele onderneming.  Naast een vaste betrekking bieden wij jou de nodige ondersteuning.  Wij voorzien een aantrekkelijke verloning met tal van voordelen.

Interesse?

Stuur je CV naar: Haneveer BVBA tav Steven Willemsen, Wiekenweg 15,            2387 Baarle-Hertog - e-mail: steven@haneveer.be

Lees meer

Vastgevroren rolluik of zonwering?

Bij vorst is het mogelijk dat je rolluik of zonwering vastvriest.  Wanneer je bij het openen van het rolluik merkt dat de lamellen niet meer omhoog of omlaag gaan, laat je best de schakelaar meteen los en laat je het rolluik in de positie waarin het zich op dat moment bevindt.

Probeer je toch het rolluik omhoog te krijgen, zal de motor doordraaien.  Dit resulteert dan vaak in een defecte motor.  Het vervangen van deze motor is een relatief dure reparatie die je beter kan voorkomen door te wachten totdat het rolluik niet meer vastzit aan de dorpel.

 

Hoe kan je dit voorkomen?

 1. De dichtingsrubber onderaan het rolluikblad insmeren met vaseline.  Door het vettig laagje dat hier ontstaat, kan het rolluik niet meer vastvriezen.
 2. Houten of kunststof blokjes op de dorpel leggen.  Bij het omlaag laten van het rolluik zal de onderlat op de blokjes rusten waardoor het rubber niet meer kan vastzitten aan de dorpel.
Lees meer

Najaarsacties bij Verano!

Terrasoverkappingen en lamellendaken

Zon, wind, regen?  Een terrasoverkapping van Verano staat in alle omstandigheden zijn mannetje!  

Een lamellendak geeft je de mogelijkheid om zelf te spelen met het licht.

Naast de talrijke voordelen is er ook de mogelijkheid om deze overkappingen te voorzien van heel wat extra's:

 • Glaswanden maken van jouw overkapping een echte tuinkamer.  
 • Screens zorgen ervoor dat jij bepaalt wanneer de zon welkom is.
 • Lamellenschuttingen zetten je uit de wind maar zorgen er ook voor dat je privacy gegarandeerd blijft.
 • ...

Bestel voor 15 december 2019 2 randproducten bij jouw lamellendak of terrasoverkapping en krijg 50% korting op het 2de randproduct.

 

Lees meer

Opendeurweekend op zaterdag 12 & zondag 13 oktober!

 

Tijdens het weekend van 12 & 13 oktober ben je van harte welkom op ons opendeurweekend.  Zowel zaterdag als zondag zijn wij doorlopend geopend van 10 tot 16 uur.

Kom langs en laat je inspireren in onze toonzaal waar wij jou ontvangen met een hapje, drankje en professioneel advies!

Lees meer

Vacature plaatser buitenschrijnwerk

Functie

Samen met een ervaren team plaats je onze producten.  Wij richten ons zowel op nieuwbouwprojecten als renovaties.

Profiel

 • Ervaring als plaatser (zonwering en/of ramen en deuren) is een plus.
 • Je bent een teamplayer en werkt graag alles nauwkeurig af.

Aanbod

Je komt terecht in een financieel gezonde en stabiele organisatie.  Naast een vaste betrekking bieden wij jou de nodige ondersteuning.  Wij voorzien een aantrekkelijke verloning met tal van voordelen.

Interesse?

Stuur je CV naar: Haneveer BVBA tav Steven Willemsen, Wiekenweg 15, 2387 Baarle-Hertog.

Of mail naar steven@haneveer.be

Lees meer

Najaarscondities op onze ramen en deuren!

Vanaf 23 september tot en met 31 oktober 2019 geniet je bij Haneveer BVBA van onze najaarsactie in samenwerking met Profel.

De actievoorwaarden zijn geldig op alle lopende en nieuwe offertes die tijdens deze periode worden afgesloten.

Benieuwd naar de voordelen van nieuwe ramen en deuren in PVC, aluminium of hout?  Kom langs en laat je inspireren in onze toonzaal waar wij jou ontvangen met professioneel advies!

Lees meer

Aangepaste openingstijden in juli

 • Maandag  1 t.e.m. vrijdag 5 juli zijn wij geopend van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur.  Zaterdag 6 juli zijn wij geopend van 10 tot 15 uur.
 • Maandag 8 t.e.m. vrijdag 12 juli zijn wij geopend van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur.  Zaterdag 13 juli zijn wij gesloten.
 • Maandag 15 t.e.m. vrijdag 19 juli zijn wij geopend van 13 tot 17 uur.  Zaterdag 20 juli zijn wij gesloten.
 • Maandag 22 juli tot en met donderdag 25 juli zijn wij geopend van 13 tot 17 uur.  Vrijdag 26 en zaterdag 27 juli zijn wij gesloten.
 • Maandag 29 juli tot en met vrijdag 2 augustus zijn wij geopend van 13 tot 17 uur.  Zaterdag 3 augustus zijn wij gesloten.

Iedereen heeft recht en nood aan vakantie, ook onze monteurs.  Zij gaan wel met vakantie vanaf 15 juli tot en met 2 augustus waardoor de kans bestaat dat u langer op een herstelling of service zal moeten wachten.

Lees meer