Aangepaste openingstijden in juli

  • Maandag  1 t.e.m. vrijdag 5 juli zijn wij geopend van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur.  Zaterdag 6 juli zijn wij geopend van 10 tot 15 uur.
  • Maandag 8 t.e.m. vrijdag 12 juli zijn wij geopend van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur.  Zaterdag 13 juli zijn wij gesloten.
  • Maandag 15 t.e.m. vrijdag 19 juli zijn wij geopend van 13 tot 17 uur.  Zaterdag 20 juli zijn wij gesloten.
  • Maandag 22 juli tot en met donderdag 25 juli zijn wij geopend van 13 tot 17 uur.  Vrijdag 26 en zaterdag 27 juli zijn wij gesloten.
  • Maandag 29 juli tot en met vrijdag 2 augustus zijn wij geopend van 13 tot 17 uur.  Zaterdag 3 augustus zijn wij gesloten.

Iedereen heeft recht en nood aan vakantie, ook onze monteurs.  Zij gaan wel met vakantie vanaf 15 juli tot en met 2 augustus waardoor de kans bestaat dat u langer op een herstelling of service zal moeten wachten.

Lees meer

Zomer bij Haneveer!

Heerlijk genieten van de zon of net even op zoek naar die deugddoende schaduw in jouw tuin?  Graag thuiskomen in een frisse woonkamer of slaapkamer?

 

Bij Haneveer BVBA ben je aan het juiste adres!  Met onze windvaste screens of uitvalschermen kan je ook tijdens de warmste dagen het binnenklimaat van jouw woning aangenaam houden.  Maar wist je dat ook voorzetrolluiken de zon prima kunnen weren?

 

Met onze Verano verandazonwering regel je de temperatuur in jouw veranda of pergola.  Jij beslist zelf wanneer de zon welkom is!

Ben je niet thuis en wil je de zonwering toch omlaag?  Geen probleem.  Ook hiervoor kunnen wij jou de perfecte oplossing bieden met een simpele app op je smartphone.

 

Lees meer

Zaterdag 20 april open!

Zaterdag 20 april is onze toonzaal open.  Vrijdag 19 en maandag 22 april zijn wij gesloten.

 

 

Heb je vragen of wens je dat één van onze medewerkers contact met jou opneemt?  Aarzel niet en vul onderstaand contactformulier in.

 

Lees meer

Opendeurweekend 9 & 10 maart!

Tijdens het weekend van 9 en 10 maart ben je van harte welkom in onze showroom.  Wij zijn zowel zaterdag als zondag doorlopend geopend van 10 tot 16 uur!

 

 

Benieuwd naar de voordelen van nieuwe ramen en deuren in hout, PVC of aluminium?  Onze actievoorwaar-den zijn geldig op alle lopende en nieuwe offertes die tijdens de actieperiode worden afgesloten. (actieperiode van 11/2/2019 t.e.m. 17/3/2019)

 

 

Maar ook voor rolluiken, screens, overkappingen, sectionaalpoorten, ... kan je bij ons terecht.  Maak je huis of tuin alvast summerproof en laat je inspireren in onze showroom.

 

Lees meer

Lentekriebels!

 

De afgelopen week hebben we volop kunnen genieten van de eerste zonnestralen, het eerste terrasje, ... 

De lente is in het land!

Maar heb je al eens nagedacht hoe je de volgende maanden optimaal van de zon kan genieten?  Ben je op zoek naar een terrasoverkapping?  Dankzij de verschillende types terrasoverkap- pingen hebben we voor elke woning een aangepaste oplossing.  

Of dacht je eerder aan screens of een zonnescherm?

Spring gerust eens binnen in onze toonzaal en laat je adivseren door onze experts.  

 

Op zaterdag 9 en zondag 10 maart 2019 ben je van harte welkom tijdens ons opendeurweekend!

Lees meer

Wij serveren jou glasheldere beloften en ... veelbelovende Batibouwcondities!

 

 

Van 4 februari 2019 tot en met 17 maart 2019 geniet je bij Haneveer BVBA van onze veelbelovende Batibouwcondities!

De actievoorwaarden zijn geldig op alle lopende en nieuwe offertes die tijdens deze periode afgesloten worden.

 

Opendeurweekend

Zaterdag 9 en zondag 10 maart ben je van harte welkom op ons opendeurweekend.  We zullen dan doorlopend geopend zijn van 10 tot 16 uur.

 

 

Lees meer

Zonwering of rolluiken vastgevroren?

Bij vorst is het mogelijk dat je rolluik of zonwering vastvriest.  Wanneer je bij het openen van het rolluik merkt dat de lamellen niet omhoog of omlaag gaan, laat je best de schakelaar meteen los en laat je het rolluik in de positie waarin het zich bevindt.  Probeer je toch om het rolluik omhoog te krijgen, zal de motor doordraaien.  Dit resulteert dan vaak in een defecte motor.

Het vervangen van de motor is een dure reparatie die je kunt voorkomen door te wachten totdat de rolluiken niet meer vastzitten aan de dorpel.

Hoe voorkomen?

  • De dichtingsrubber onderaan insmeren met vaseline.  Door het vettig laagje dat hierdoor ontstaat, kan het rolluik niet meer vastvriezen.
  • Houten of kunstsof blokjes op de dorpel leggen.  Bij het omlaag laten van het rolluik zal de onderlat op de blokjes rusten waardoor het rubber niet meer kan vastzitten aan de dorpel.
Lees meer

Vacature: Plaatser ramen en deuren

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar:

Plaatser ramen en deuren

Functie

Samen met een ervaren team plaats je niet alleen ramen en deuren, je zorgt ook voor de binnenafwerking.  Wij richten ons zowel op nieuwbouwprojecten als renovaties.

Profiel

  • Ervaring als plaatser in de sector van ramen en deuren is noodzakelijk.
  • Je bent een teamplayer en werkt graag alles nauwkeurig af.

Aanbod

Je komt terecht in een financieel gezonde en stabiele onderneming.  Naast een vaste betrekking bieden wij jou de nodige ondersteuning.  Wij voorzien een aantrekkelijke verloning met tal van voordelen.

Interesse?

Stuur je CV naar: Haneveer BVBA tav Steven Willemsen, Wiekenweg 15,            2387 Baarle-Hertog - e-mail: steven@haneveer.be 

Lees meer

Ramen en deuren: premieoverzicht 2019

1. Netbeheerder premie hoogrendementsglas

Als je van je bestaande woning het enkel of dubbel glas laat vervangen door hoogrendementsglas met een U-waarde van maximum 1.0 ontvang je van je netbeheerder (Eandis of Infrax) een premie van € 10 per vierkante meter glas.

De U-waarde vertelt hoeveel warmte het glas doorlaat.  Hoe lager de U-wwarde, hoe minder warmte er wordt doorgelaten.  Een lagere U-waarde betekent dus een betere energieprestatie.

Bekijk voorwaarden

 

Lees meer