Heerlijk genieten van een koel terras met een zonnescherm

Met een geautomatiseerd zonnescherm of zonnetent van Verano® geniet je het hele jaar door van je terras. Overdag zit je heerlijk in de schaduw, ’s avonds houdt je zonnescherm de warmte vast. Ook binnen blijft het dankzij deze uiterst doeltreffende zonwering heerlijk koel.

Het Verano® assortiment omvat verschillende soorten zonnetenten waardoor je ruime keuzemogelijkheden hebt om een  zonnescherm te vinden dat perfect bij je terras en woning past. 

Wat betreft de doekencollectie, die is vrijwel eindeloos. Tijdens een vrijblijvende opmeting nemen we graag diverse kleurstalen mee, zpdat je de juiste kleur en stof kan kiezen. Heb je keuzestress? Geen paniek, je kan tot wel 5 gratis kleurstalen bestellen om rustig na te denken over jouw uiteindelijke keuze. 

Elk zonnescherm wordt op maat gemaakt en door onze vakkundig installatieteam geplaatst. Zo ben je verzekerd van zonwering die naadloos aansluit bij jouw behoeften en stijl, en kun je zorgeloos genieten van een heerlijk koel terras. 

Zonnescherm Ravels
Zonnescherm Ravels

Eigenschappen

 • Soorten: open, semi-cassette of cassette.
 • Afmetingen: We bieden zonneschermen met een maximale breedte van 7,5 meter en een maximale uitval van 4 meter.
 • Bediening: Elektrische bediening via een wandschakelaar, afstandsbediening of een handige mobiele applicatie op jouw smartphone.
 • Doekcollectie: verkrijgbaar in Trend en Urban kleuren. Voor meer informatie, klik hier.
 • Populaire kleuren: klanten geven vaak de voorkeur aan zonneschermen in grijze, beige en zwarte kleur.
 • Modellen: We bieden verschillende modellen zonneschermen, waaronder Ipanema, Rhodos, Porto, Santos, St Tropez, Santander, Cannes en Palermo.
 • Fabrikant: Verano®
 • Maatwerk: Wij bieden volledig maatwerk voor onze zonneluifels, zodat ze perfect aan jouw behoeften voldoen.
 • Garantie: Op al onze zonneschermen bieden we een garantie van 5 jaar.

Voordelen

 • Temperatuurregeling binnen en buiten: Met onze zonneschermen behoud je volledige controle over de temperatuur, zowel binnen als buiten je huis of kantoor.
 • UV-bescherming: Onze zonneschermen bieden uitstekende bescherming tegen schadelijke UV-straling, waardoor zowel je huid als interieur optimaal worden beschermd..
 • Energiebesparing: Profiteer van lagere energiekosten dankzij de energiezuinigheid van onze zonneschermen, die oververhitting in je ruimtes voorkomen.
 • Gemakkelijke bediening: Onze gebruiksvriendelijke bedieningssystemen maken het moeiteloos aanpassen van je zonnescherm aan jouw behoeften mogelijk.
 • Optimale ruimtebenutting: Onze zonneschermen zijn speciaal ontworpen om de beschikbare ruimte optimaal te benutten, zodat je maximaal comfort ervaart zonder concessies te doen aan stijl.
 • Lange levensduur: Kies voor duurzaamheid en geniet jarenlang van de voordelen van onze hoogwaardige zonneschermen die ontworpen zijn om lang mee te gaan.
Zonneluifel Realisatie4

Keuze framekleur en doekkleur voor het zonnescherm

 • Frame

Wij adviseren je graag bij de kleurkeuze van het frame.  Op deze manier vormt je zonnescherm een mooi geheel met jouw woning.  Naast de standaardkleuren van Verano is het aluminium frame ook verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

 

Kleuren Site
 • Doek

Omdat de kleurkeuze van het doek eindeloos is, heeft Verano een collectie gemaakt van de meest gekozen kleuren en combinaties.  Ook hierin staat onze adviseur je met raad en daad bij zodat we samen tot een prachtig resultaat komen.

Zonnescherm Verano

De oplossing voor nieuwbouw!

In het gamma van Verano vind je ook de Integrada terug.  Een zonnescherm dat volledig te integreren is in de gevel van jouw woning.  In gesloten positie is het zonnescherm volledig verscholen achter de voorlijst.

De Integrada zonneschermen bieden een esthetische oplossing.  Daarnaast is het ook een energiezuinige maatregel voor jouw woning.

Oviedo V282 Verano

Wij spelen in op jouw vraag!

Sinds enige tijd is de vraag naar rechthoekige zonneschermen toegenomen en daar heeft onze fabrikant Verano goed op ingespeeld met de Oviedo V282

Het muurprofiel sluit volledig aan tegen de muur en de voorlijst is vierkant.  Ook is zwart structuur mee opgenomen in de standaardkleuren.

Ledverlichting is optioneel mogelijk aan de achterzijde van de zonneluifel, in de armen of beiden.  

Schermafbeelding 2018 10 30 Om 11.59.24

Op zoek naar een zonnescherm of -luifel? Laat je hier inspireren

Bekijk hier enkele realisaties van geplaatste zonneschermen

Een zonnescherm of -luifel nodig?

Neem contact op met ons voor een opmeting én een vrijblijvende offerte voor zonneschermen.
Onze adviseur komt graag bij je langs.

Neem contact op