Optimaal buitenleven plezier met onze terrasoverkappingen op maat

Laat ons je tuin omtoveren tot een oase van mooie momenten met onze op maat gemaakte terrasoverkappingen van het Belgisch-Nederlandse kwaliteitsmerk Verano®. Met een overkapping geniet je het hele jaar van je buitenruimte.

Onze terrasoverkappingen vormen een prachtig verlengstuk van je woning. Met diverse opties hebben wij altijd een geschikte oplossing voor elk type woning. Elke terrasoverkapping is bij ons uniek en werken wij af met een breed scala aan aanvullende opties voor een gepersonaliseerde ervaring. 

 

Verano®: divers en stijlvol

Verano® ontwikkelde verschillende types van overkappingen zodat je gegarandeerd een oplossing vindt die perfect bij je past: 

Bovendien heb je volledige vrijheid bij het kiezen van de RAL-kleuren voor het frame van je terrasoverkapping.

Dankzij de producten van Verano® en de expertise van Haneveer vind je de perfecte match voor je huis en geniet je van stijlvolle outdoor living momenten. 

Kies het perfecte dak voor jouw terrasoverkapping...

Wanneer je het dak kiest voor jouw terrasoverkapping, dan heb je de keuze uit diverse opties, elk met hun eigen voordelen:  

  • Polycarbonaat dak (kunststof): onbreekbaar en uiterst licht van gewicht, met een aantrekkelijk prijskaartje. 
  • Een glazen dak: gelaagd glas is uitermate stevige en veilig, met een elegant uiterlijk en maximale lichtinval.
  • Een dak met draaibare of schuifbare lamellen: een stijlvol, waterdicht dak dat tevens als zonwering dient. Wil je van de zon genieten? Dan open je gewoon de lamellen..
  • Terrasvouwdaken: deze dakconstructie met een openschuivend doek biedt een strakke uitstraling en is bestand tegen wisselende weersomstandigheden dankzij het sterke PVC-doek.  Dit type dak is geschikt voor alle weersomstandigheden.

 

Uiteraard bieden wij je de mogelijkheid om jouw terrasoverkapping nog veelzijdiger te maken dankzij de automatisering van de bediening.  

terrasoverkapping Verano

... en kies je opties

Elke terrasoverkapping van Verano® laten we op maat maken én kan je uitbreiden en afwerken met talrijke opties, waaronder:

Bekijk hier enkele realisaties van geplaatste terrasoverkappingen

Terrasoverkapping nodig?

Contacteer ons voor een GRATIS opmeting én een VRIJBLIJVENDE offerte.

Contacteer ons