Optimaal genieten van je tuin dankzij een terrasoverkapping

Vertrouw op ons voor het plaatsen van een terrasoverkapping op maat van het Belgisch-Nederlandse kwaliteitsmerk Verano. Met een overkapping van Verano geniet je het hele jaar van je tuin. Onze terrasoverkappingen vormen een prachtig verlengstuk van je woning. Dankzij de verschillende types overkappingen van Verano hebben we voor elke woning een aangepaste oplossing en kan je in stijl van het buitenleven genieten. Elke terrasoverkapping werken we volledig af volgens jouw wensen en voorzien we ook van de nodige opties.

Terrasoverkappingen in verschillende stijlen

Verano ontwikkelde verschillende types van overkappingen zodat je gegarandeerd een oplossing vindt die perfect bij je huis past: 

Voor het frame van de terrasoverkapping heb je de vrije keuze uit alle RAL-kleuren.

Verano
terrasoverkapping Verano

Kies je opties

Elke terrasoverkapping van Verano laten we op maat maken én kan je uitbreiden en afwerken met talrijke opties, waaronder:

Welk daktype wens je voor jouw terrasoverkapping? 

Voor het dak van je terrasoverkapping heb je binnen de verschillende types de keuze uit volgende mogelijkheden: 

  • Een dak in polycarbonaat (kunststof): onbreekbaar en uiterst licht in gewicht. Zeer gunstig in prijs. 
  • Een glazen dak: gelaagd glas is uitermate stevige en veilig. Het heeft een mooie uitstraling én houdt geen licht tegen.
  • Een dak met draaibare of schuifbare lamellen: een uiterst stijlvol spatwaterdicht dak én zonwering in één. Wil je toch zonnen? Dan draai je de lamellen gewoon open.
  • Terrasvouwdaken: dit dak met een openschuivend doek heeft een strakke uitstraling. Het sterke doek in PVC is zowel windvast als zonwerend.  Dit type dak is geschikt voor alle weersomstandigheden.

Voor een dak in polycarbonaat of een glazen dak bieden we je graag de optie van een geautomatiseerde zonwering met doek.

Glaswanden en windschermen

Bekijk hier enkele realisaties van geplaatste terrasoverkappingen

Terrasoverkapping nodig?

Neem contact op met ons voor een opmeting én een vrijblijvende offerte. Onze adviseur komt bij je langs.

Neem contact op