Maak met behulp van wat extra's een waar paradijs van je terrasoverkapping, lamellendak of terrasvouwdak.  Zo geniet je het hele jaar door van jouw tuin!  

Screens

Met screens, ook gekend als zipscreen, ritsscreen of zonnescreen hou je op een bijzonder efficiënte manier de zonnestralen tegen.

Bovendien is deze screen windvast in elke positie.  Zo kan je deze bijvoorbeeld probleemloos een stukje laten zakken om de laaghangende zon te blokkeren.  Daarnaast is het ook een ideale manier om wat privacy te creëren.  Al onze screens zijn voorzien van een fluisterstille motor.  In combinatie met een handzender hoef je dus niet eens je luie zetel uit om deze te bedienen.

Screens 2

LED-verlichting

Niets zo gezellig als 's avonds met vrienden nog even genieten van dat laatste glaasje of het lezen van een goed boek.

Voor het lamellendak is er de mogelijkheid om te werken met geïntegreerde LED strips.  Kies je voor 1 kleur of wil je met verschillende kleuren kunnen spelen?  Geen probleem, we hebben voor ieder wat wils. 

Wist je trouwens dat LED verlichting standaard dimbaar is?  Zo bepaal je helemaal zelf de sfeer.

Bij onze terrasoverkappingen met polycarbonaat of glas kan je kiezen voor de geïntegreerde LED spots in de liggers.

 

Verlichting

Glaswanden

Een strakke en eigentijdse glaswand beschermt je tegen windvlagen en houdt de warmte langer onder je overkapping wanneer het buiten afkoelt.

De glaswanden zijn eenvoudig te openen door middel van een meeneemsysteem op rails.

Glaswand Verano

Schuifwanden

De afgeschuinde lamellen zorgen voor bescherming tegen de invallende zon, breken de wind en zorgen daarnaast ook voor een belemmerde inkijk van buitenaf.  Op deze manier is dit buitenleven product uitermate geschikt om de nodige privacy te garanderen. 

Deze schuifwand is voorzien van houten of aluminium lamellen en kan zowel onder een overkapping als onder een lamellendak worden geplaatst.

Nova

Verandazonwering

Hou doeltreffend de warmte buiten met onze verandazonwering.  Ook op warme dagen blijft de temperatuur onder je terrasoverkapping nog uiterst aangenaam.

Dankzij de automatisatie regel je zelf heel eenvoudig de lichtinval.

Verandazonwering

Windschermen en tuinschermen

De tuin- en windschermen van Verano zetten je letterlijk uit de wind!  Daarbovenop is het ook een mooie aanvulling op jouw overkapping of lamellendak.  

Het glazen windscherm is zowel vast als in de hoogte verstelbaar te verkrijgen.

De aluminium schuttingen vormen een ideale tuinafscheiding maar kunnen ook onder een outdoor living product worden gebruikt.  Je kan hierbij kiezen tussen een vlakke paneelvulling of kantelbare lamellen.  Zo bepaal je de doorkijk, lichtinval en privacy helemaal zelf.

 

Tuinscherm
Windscherm

Heaters

De heaters zijn eenvoudig te bedienen door middel van een schakelaar, afstandbediening of bluetooth en indien gewenst ook dimbaar.  Daarnaast kan je bijkomend kiezen voor een heater inclusief LED verlichting.

Heater

Interesse in onze extra producten?

Neem contact op met ons voor een opmeting én een vrijblijvende offerte.  Onze adviseur komt graag bij je langs.

Neem contact op