Sectionalpoorten van Verano

Wij plaatsen sectionaalpoorten van het Belgisch-Nederlandse kwaliteitsmerk Verano. Deze sectionaalpoorten blinken uit door hun hoge isolatiewaarde. Door het gebruik van de allerbeste materialen staat Verano garant voor stijlvolle en oerstevige garagepoorten die potentiële inbrekers afschrikken en buitenhouden. 

Eigenschappen

  • Maximale breedte: 5 meter
  • Maximale hoogte: 3 meter
  • Bediening: elektrisch via applicatie of afstandsbediening
  • Panelen: keuze uit 9 verschillende soorten panelen
  • Populaire kleuren: wit, grijs, ivoor of zwart.
  • Extra's: mogelijkheid om de sectionaalpoort van ronde of vierkante vensters te voorzien
  • Beveiliging tegen geknelde vingers en ook tegen veerbreuk

Kies het passende paneel voor je sectionaalpoort

Dankzij het maatwerk passen onze sectionaalpoorten perfect in elke garage. Bovendien heb je de keuze uit verschillende panelen. 

Hiermee stem je de garagepoort volledig af op de stijl van je woning. Je kan kiezen uit een glad en strak paneel of voor panelen met een ingewerkte profilering. Binnen de profielen heb je de keuze uit horizontaal gestreepte profielen en cassetteprofielen.
Bekijk hier enkele voorbeelden van poortpanelen

Sectionaalpoort Verano
Ral 73915171

Selecteer de bijpassende kleur voor je sectionaalpoorten

De kleur van je garagepoort heeft een grote impact op de uitstraling van je woning. Daarom biedt Verano je de keuze uit alle RAL-kleuren. Selecteer de kleur die mooi aansluit bij de rest van je gevel. Zo lijkt je huis meteen een stukje groter. 

De speciale coating die elke sectionaalpoort van Verano afwerkt maakt de sectionaalpoort jarenlang bestand tegen weer en wind.

Open en sluit sectionaalpoorten automatisch

Uiteraard voorzien we jouw garagepoort van de nodige automatisatie. Hiervoor werken we met het gekende kwaliteitsmerk Nice. Een automatische garagepoort open en sluit je eenvoudig met de bediening van op afstand of de wandknop. 

Je komt aan en drukt op de knop. De sectionaalpoort opent zich snel én geruisloos. Vervolgens rijd je – zonder uit te stappen - meteen binnen. 

Automatische Garagepoort
Rolpoort Verano

Ook rolpoorten mogelijk

Mogelijk biedt een rolpoort een goed alternatief. Ook hiervoor werken we samen met Verano. Vergelijkbaar met een rolluik is een rolpoort opgebouwd uit lamellen.

Een rolpoort is een uiterst prijsgunstige manier om een grotere opening of toegang veilig af te sluiten. 

Bekijk hier enkele realisaties van geplaatste sectionaalpoorten

Sectionaalpoort nodig?

Neem contact op voor een opmeting én een vrijblijvende offerte voor sectionaalpoorten. Onze adviseur komt graag bij je langs.

Neem contact op voor sectionaalpoorten