Heerlijk koel op je terras met een zonnescherm

Met een geautomatiseerd zonnescherm of –luifel van Verano geniet je het hele jaar door van je terras. Overdag zit je heerlijk in de schaduw, ’s avonds houdt je zonnescherm de warmte vast. Ook binnen blijft het dankzij deze uiterst doeltreffende zonwering heerlijk koel. Het gamma van Verano bevat verschillende types zonneschermen en zonneluifels. Je hebt meer dan voldoende keuze om een zonnescherm te kiezen dat perfect aansluit bij je terras en je woning. Ook de doekcollectie is vrijwel eindeloos. We nemen graag de nodige stalen mee tijdens een vrijblijvende opmeting. Elk zonnescherm wordt door Verano op maat gemaakt en door ons vakkundig geïnstalleerd.

Kleurkeuze frame en doek

  • Frame

Wij adviseren je graag bij de kleurkeuze van het frame.  Op deze manier vormt je zonnescherm een mooi geheel met jouw woning.  Naast de standaardkleuren van Verano is het aluminium frame ook verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

 

Kleuren Site
  • Doek

Omdat de kleurkeuze van het doek eindeloos is, heeft Verano een collectie gemaakt van de meest gekozen kleuren en combinaties.  Ook hierin staat onze adviseur je met raad en daad bij zodat we samen tot een prachtig eindresultaat komen.

Zonnescherm Verano

De oplossing voor nieuwbouw!

In het gama van Verano vind je ook de Integrada terug.  Een zonnescherm dat volledig te integreren is in de gevel van jouw woning.  In gesloten positie is het zonnescherm volledig verscholen achter de voorlijst.

De Integrada biedt een esthetische oplossing.  Daarnaast is het ook een energiezuinige maatregel voor jouw woning.

Schermafbeelding 2018 10 30 Om 11.59.24

Op zoek naar een zonnescherm of -luifel? Laat je hier inspireren

Bekijk hier enkele realisaties van geplaatste zonneschermen

Een zonnescherm of -luifel nodig?

Neem contact op met ons voor een opmeting én een vrijblijvende offerte. Onze adviseur komt bij je langs.

Neem contact op