Heerlijk koel op je terras met een zonnescherm

Met een geautomatiseerd zonnescherm of –luifel van Verano geniet je het hele jaar door van je terras. Overdag zit je heerlijk in de schaduw, ’s avonds houdt je zonnescherm de warmte vast. Ook binnen blijft het dankzij deze uiterst doeltreffende zonwering heerlijk koel.

Het gamma van Verano bevat verschillende types zonneschermen en zonneluifels. Je hebt meer dan voldoende keuze om een zonnescherm te kiezen dat perfect aansluit bij je terras en je woning. Ook de collectie aan doeken is vrijwel eindeloos. We nemen graag de nodige stalen mee tijdens een vrijblijvende opmeting. Elk zonnescherm maakt Verano op maat en installeren wij vakkundig.

Eigenschappen

  • Maximale breedte: 7,5 meter
  • Maximale uitval: 4 meter
  • Je kan ook verschillende zonneschermen koppelen.
  • Bediening: handbediend of elektrisch via applicatie of afstandsbediening
  • Type: open, semi-casette of casette zonnescherm
  • Populaire kleuren: verschillende tinten grijs, zilver, ivoor, beige of zwart.

Keuze framekleur en doekkleur voor het zonnescherm

  • Frame

Wij adviseren je graag bij de kleurkeuze van het frame.  Op deze manier vormt je zonnescherm een mooi geheel met jouw woning.  Naast de standaardkleuren van Verano is het aluminium frame ook verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

 

Kleuren Site
  • Doek

Omdat de kleurkeuze van het doek eindeloos is, heeft Verano een collectie gemaakt van de meest gekozen kleuren en combinaties.  Ook hierin staat onze adviseur je met raad en daad bij zodat we samen tot een prachtig resultaat komen.

Zonnescherm Verano

De oplossing voor nieuwbouw!

In het gamma van Verano vind je ook de Integrada terug.  Een zonnescherm dat volledig te integreren is in de gevel van jouw woning.  In gesloten positie is het zonnescherm volledig verscholen achter de voorlijst.

De Integrada zonneschermen bieden een esthetische oplossing.  Daarnaast is het ook een energiezuinige maatregel voor jouw woning.

Oviedo V282 Verano

Wij spelen in op jouw vraag!

Sinds enige tijd is de vraag naar rechthoekige zonneschermen toegenomen en daar heeft onze fabrikant Verano goed op ingespeeld met de Oviedo V282

Het muurprofiel sluit volledig aan tegen de muur en de voorlijst is vierkant.  Ook is zwart structuur mee opgenomen in de standaardkleuren.

Ledverlichting is optioneel mogelijk aan de achterzijde van de zonneluifel, in de armen of beiden.  

Schermafbeelding 2018 10 30 Om 11.59.24

Op zoek naar een zonnescherm of -luifel? Laat je hier inspireren

Bekijk hier enkele realisaties van geplaatste zonneschermen

Een zonnescherm of -luifel nodig?

Neem contact op met ons voor een opmeting én een vrijblijvende offerte voor zonneschermen.
Onze adviseur komt graag bij je langs.

Neem contact op