Cassette scherm

De Antibes® is één van de exclusieve schermen uit het Verano® assortiment. Het is een compact cassettescherm met een fraai ontworpen voorlijst en behuizing.

Stabiele techniek

De Antibes® is in schuinte traploos in te stellen bij wandmontage van 0° tot 80° en bij plafondmontage van 5° tot 90° (zie schema rechts). Hierdoor krijgt u het optimale rendement uit het scherm, precies op maat voor uw terras. De uitval is 200, 250, of 300 cm. De voorlijst is perfect af te stellen waardoor de optimale sluiting van uw scherm wordt gegarandeerd. Het schema (rechts) toont de mogelijkheden van de diverse hoekinstellingen van de Antibes®, waardoor voor u de juiste doorloophoogte ontstaat.

Hoogwaardig materiaal

De profielen van de Ipanema® zijn van hoogwaardig geëxtrudeerd aluminium: hierdoor zeer solide en sterk. Alle bouten en moeren zijn van roestvast staal. U zult de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van dit scherm veelvuldig ervaren.

Optimale bediening

De Antibes® is standaard uitgevoerd met een soepel lopend mechanisme middels draaistang. Voor extra gemak kunt u kiezen voor elektrische bediening, met of zonder afstandbediening. Als extra optie kunt u uw zonnescherm voorzien van een tijdklok, zon- of windautomaat. Dan gaat uw Antibes® volledig automatisch open of dicht, op momenten die u zelf of de weeromstandigheden bepalen.

Variëteit in doeken

De keuze van het doek is erg bepalend voor de sfeer en uitstraling van een zonnescherm en daarmee de buitenkant van uw woning. Daarom biedt Verano® u een breed assortiment. U maakt uw persoonlijke selectie. Uni: doeken die uitgevoerd zijn in één kleur. Blokstrepen: doeken met streepdessin, uitgevoerd in twee verschillende kleuren van gelijke breedte. Fantasiedessin: doeken met een gevarieerd streeppatroon. Image Fabrics®: doeken bedrukt naar eigen wens, dessin of ontwerp.

Eigenschappen

Breedte: 300 - 550 cm 250 - 600 cm
Bediening: Elektrisch / handmatig
Type: Cassette

Verano Antibes V290