Authentiek en duurzaam

Het authentieke gevoel en de warme uitstraling van houten ramen worden door niets geëvenaard. Van nature is hout een uitstekende isolator. Zeker als je kiest voor tropische hardhoutsoorten als afrormosia, meranti of padoek. Profel creëert volledig op maat ambachtelijke houten ramen. Daarbij voorzien we twee dichtingen, waardoor ze 100% water- en winddicht zijn. Deze dichtingen garanderen bovendien extra isolatie. 

 

Alle voordelen nog even op een rij

  • Standaard uitgerust met inbraakwerend beslag.
  • Van nature bijzonder goed isolerend en duurzaam.
  • Nagenoeg alle vormen mogelijk: rond, schuin, afgerond, ovaal, recht, ...
  • Authentiek en warm.
Houten raam Profel

Hout ... verrassend veelzijdig!

Een prachtige kleurenwaaier!

Profel brengt de laatste drenkingslaag aan zodat je houten ramen beschermt zijn tegen extreme invloeden en indringend vocht.  Door de unieke methode die gebruikt wordt zijn ze mede daardoor 10 jaar schildervrij! Tijdens de voorbehandeling kan je kiezen uit de kleuren kiefer, teak, noten en wit.   Daarbovenop kan, indien gewenst, een afwerkingslaag in de kleuren eik, afromosia, rustiek eik, noten, verweringslook of eender welke Profel-, RAL- of NCS-kleur worden voorzien.

Schermafbeelding 2018 05 31 Om 16.27.58

Glas naar keuze

Je houten ramen worden voorzien van dubbel glas met argongas in de spouw.  Dit zorgt voor een optimale isolatie en is bovendien geluidswerend.

Er is een ruim aanbod glas voor ramen en deuren in hout: zonwerend glas, driedubbel glas, decoratief glas, veiligheidsglas, ...

Schermafbeelding 2018 05 31 Om 14.34.07

 

 

Verschillende uitvoeringen

Profel maakt houten ramen en deuren met verschillende types vleugel en types profiel. Ook verdelingen op of tussen het glas zijn bij houten ramen perfect verkrijgbaar. 

 

Hout Profiel

Bekijk hier enkele realisaties van geplaatste ramen en deuren in hout

Ramen & deuren in hout nodig?

Neem contact op met ons voor een opmeting én een vrijblijvende offerte. Onze adviseur komt bij je langs.

Neem contact op