Wij zijn Profel Expert

Haneveer is de Profel Expert voor de Antwerpse Kempen (België) en Noord-Brabant (Nederland).  Dagelijks plaatsen onze ervaren teams kwaliteitsramen en -deuren van Profel bij onze Belgische en Nederlandse klanten.  Naast nieuwe woningen specialiseren wij  ons ook in het vervangen van oude ramen en renovatieprojecten.  Dankzij onze brede waaier aan activiteiten kan je altijd rekenen op een totaalservice, inclusief maatwerk voor rolluiken, vliegenramen, sectionaalpoorten en zonnescreens.

Profelexpert

Waarom ramen en deuren van Profel?

Jaarlijks vertrouwen meer dan 30.000 gezinnen op Profel voor hun nieuwe ramen en deuren. Dit 100% Belgische merk bouwde de afgelopen 65 jaar een ongeziene knowhow en expertise op in ramen en deuren. 

 • Alle ramen en deuren worden door Profel van begin tot einde in de eigen productieruimtes vervaardigd. Elk raam is maatwerk van superieure kwaliteit.
 • Als Profel Expert voldoet Haneveer aan strikte kwaliteitseisen. Profel waakt er nauwgezet over dat alle eindklanten genieten van dezelfde topservice inzake advies, plaatsing én naservice. Jaarlijks ondergaan wij strenge audits en controles vanuit Profel.
 • Als Profel Expert genieten wij van de beste ondersteuning en garantievoorwaarden. Deze support vanuit Profel maakt het mogelijk om onze klanten optimaal te bedienen
 • Glasheldere beloften: 
  1. Je huis is heilig: we respecteren je woning en laten geen rommel achter
  2. Nazorg is onze waarborg: als vakmensen blijven we verantwoordelijk voor het door ons geleverde werk
  3. Alles moet kloppen voor we stoppen
  4. Onze offerte is je factuur: we houden ons aan de prijs die we in de offerte overeenkomen
PVC ramen Profel
Aluminium ramen Profel
Houten ramen Profel

Ramen en deuren in PVC, aluminium of hout

Eén van de grote voordelen van ramen en deuren van Profel is de veelzijdigheid. Maatwerk is bij Profel de standaard. Alle stijlen, vormen en afmetingen zijn mogelijk, zowel voor nieuwbouw als renovatie. 

Bovendien beperkt Profel zich niet tot één materiaalsoort. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en mogelijkheden. Bij ons vind je dan ook ramen en deuren in PVC, aluminium, hout of een combinatie van PVC en aluminium

Weet je niet meteen wat kiezen? Geen nood, onze adviseur informeert je graag over de voordelen en mogelijkheden van elk materiaal. Zo blinkt PVC uit in isolatie, garandeert aluminium een strakke uitstraling en geeft hout een natuurlijke en warme uitstraling. Dankzij ons deskundig advies maak je met kennis van zaken de juiste keuzes.

Wil je persoonlijk de verschillende materialen zien en voelen? Kom dan langs in onze showroom.

Alle maatwerk voor ramen en deuren mogelijk

Dankzij de samenwerking met Profel is er voor jouw ramen en deuren zeer veel mogelijk. Stijl, grootte, vorm, kleur, materiaal,… Binnen het totaalgamma van Profel is bijna alles maakbaar. 

Ook voor de keuze van het meest optimale type glas en beslag ben je bij onze adviseurs aan het juiste adres.

Ramen en deuren Profel

Oog voor binnenafwerking

Naast het vakkundig plaatsen van de nieuwe ramen en deuren kunnen wij, indien gewenst, ook voor de noodzakelijke binnenafwerking in de gewenste materialen zorgen. Onze vakmensen werken alles piekfijn af:

 • Venstertabletten
 • Gordijnkasten
 • Geïsoleerde rolluikkasten
 • Omkasting in MDF, PVC hoeken, PVC strips, pleisterwerk,…
 • … 
Ramen profel

Specialist in renovatie en het vervangen van ramen

Het vervangen van oude ramen en renovatieprojecten vormt één van onze grote specialiteiten. Deze projecten vereisen meer vakmanschap en flexibiliteit. Naast nieuwbouwprojecten mag je ook bij het vervangen van oude ramen rekenen op een totaalservice:

 1. Verwijderen van de oude ramen
 2. Afvoeren van alle puin en afval
 3. Plaatsen van de nieuwe ramen
 4. Alles binnen en buiten netjes afwerken
 5. Je woning wordt proper achtergelaten
PVC ramen Profel

Ook rolluiken, vliegenramen en screens

Aanvullend op het plaatsen van ramen en deuren helpen we je graag verder met rolluiken, vliegenramen op maat, een sectionaalpoort en geautomatiseerde screens.

Deze totaalservice vormt één van onze belangrijkste troeven. Je kiest voor één betrouwbare partner die alles voor je regelt.

Screen Verano

Bekijk hier enkele realisaties van geplaatste ramen en deuren

Ramen & deuren nodig?

Neem contact op met ons voor een opmeting én een vrijblijvende offerte. Onze adviseur komt bij je langs.

Neem contact op