Heerlijk genieten van de zon of net even op zoek naar die deugddoende schaduw in jouw tuin?  Graag thuiskomen in een frisse woonkamer of slaapkamer?

 

Bij Haneveer BVBA ben je aan het juiste adres!  Met onze windvaste screens of uitvalschermen kan je ook tijdens de warmste dagen het binnenklimaat van jouw woning aangenaam houden.  Maar wist je dat ook voorzetrolluiken de zon prima kunnen weren?

 

Met onze Verano verandazonwering regel je de temperatuur in jouw veranda of pergola.  Jij beslist zelf wanneer de zon welkom is!

Ben je niet thuis en wil je de zonwering toch omlaag?  Geen probleem.  Ook hiervoor kunnen wij jou de perfecte oplossing bieden met een simpele app op je smartphone.

 

Zomer Verano
Zomer Haneveer

Ook in de tuin is het heerlijk vertoeven met een overkapping of knikarmscherm.

Speel zelf met de lichtinval door te kiezen voor een lamellendak van Verano.  De fluisterstille motor zet de lamellen in de door jou gekozen positie.

Even nood aan schaduw?  Met een simpele druk op de knop biedt een knikarmscherm de gepaste oplossing.

En om optimaal van je tuin te genieten zijn er natuurlijk ook onze overkappingen die je kan omtoveren tot echte tuinkamers.    

 

Als gecertificeerde Smart Solar Shading Advisor ben je bij Haneveer BVBA aan het juiste adres.  Onze adviseurs zoeken samen met jou naar de gepaste oplossing voor jouw huis of tuin.

Graag een vrijblijvend bezoek bij je thuis of een offerte?  Vul hieronder snel het contactformulier in ...

Zomer
Schermafbeelding 2019 06 24 Om 13.34.10