Tijdens de eindejaarsperiode zijn wij gesloten op zaterdag 19 december en van donderdag 24 december 2020 tot en met zondag 3 januari 2021.  Ook telefonisch zijn wij in deze periode niet bereikbaar.  Vanaf maandag 4 januari 2021 zijn wij terug geopend.

 

 

Vriestemperaturen?  Hieronder vind je tips & tricks om te vermijden dat jouw rolluik vastvriest.

Bij vorst is het mogelijk dat je rolluik of screen vastvriest.  Wanneer je bij het openen van het rolluik merkt dat de lamellen niet meer omhoog gaan, laat je best de schakelaar meteen los en laat je het rolluik in de positie waarin het zich op dat moment bevindt.

Probeer je toch het rolluik omhoog te krijgen, zal de motor doordraaien.  Dit resulteert vaak in een defecte motor.  het vervangen van de motor is een relatief dure reparatie die je beter kan voorkomen door te wachten totdat het rolluik niet meer vastzit aan de dorpel.

Hoe kan je dit voorkomen?

  • De dichtingsrubber onderaan het rolluikblad insmeren met vaseline.  Door het vettig laagje dat hier ontstaat, kunnen de rolluiken niet meer vastvriezen.
  • Houten of kunststof blokjes op de dorpel leggen.  Bij het omlaag laten van het rolluik zal de onderlat op de blokjes rusten waardoor het rubber niet meer kan vastvriezen aan de dorpel.
Schermafbeelding 2020 12 03 Om 10.52.53
Feestdagen 6 2

Interesse in één van onze producten?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.  Onze adviseur komt graag bij je langs.

Neem contact op