De maatregelen in verband met Covid-19 hebben op iedereen effect.  Zo is onze toonzaal enkel geopend voor professionelen en architecten.  Ook klanten die producten komen afhalen zijn van harte welkom.

  • Wij blijven bereikbaar!

Neem gerust een kijkje bij onze realisaties om je te laten inspireren of download onze brochures.

Onze verkopers staan je graag te woord via Whatsapp, viedeochat, ...  Op deze manier bieden we je de mogelijkheid om een offerte te bespreken of samen te zoeken naar de geschikte oplossing voor jouw woning.

Tom Webers +32(0)472 53 05 44

Voor advies en verkoop van zonwering, rolluiken, overkappingen, ramen en deuren, ...

Frank Luyten +32(0)474 17 80 93

Voor advies en verkoop van zonwering, rolluiken, overkappingen, ...

Mogen wij je vriendelijk verzoeken om hierbij onze openingsuren te respecteren.

Gedurende de lockdown zullen wij op zaterdag wel volledig gesloten zijn.  Ook voor afhalingen kan u dan niet bij ons terecht.

 

  • Uitbrengen van offertes

Om een gedetailleerde offerte uit te werken is het van belang ons zoveel mogelijk informatie te bezorgen.  Denk hierbij aan afmetingen, type product, nieuwbouw of renovatie, type bediening, ...  Ben je iets vergeten?  Geen probleem, onze adviseurs nemen contact op en overlopen alles samen met jou.

Voor een vrijblijvende offerte kan je steeds ons contactformulier invullen.

 

 

  • Service of herstelling

Werkt je rolluik niet meer zoals het hoort, is je zonwering stuk of sluit je deur niet meer?  Bel ons of laat iets weten via onze servicepagina.  in de mate van het mogelijke doen wij er alles aan om jou zo snel mogelijk verder te helpen.

Schermafbeelding 2020 11 02 Om 08.53.30