11 & 12 maart opendeurweekend

Tijdens het weekend van 11 & 12 maart bent u van harte welkom op onze opendeurdagen.

Op zoek naar ramen en deuren, terrasoverkapping, rolluiken, buitenzonwering of sectionaalpoort?  Breng een bezoekje aan onze toonzaal en laat je door één van onze adviseurs informeren.

Tijdens het opendeurweekend zijn wij zowel op zaterdag als zondag doorlopend geopend van 10 tot 17 uur.

Tot dan!

 

Lees meer

Opendeurweek van 6 tot en met 12 maart

Maandag 6 tot en met zondag 12 maart is het opendeurweek bij Haneveer ramen en deuren. Geïnteresseerden kunnen tussen 9 en 17 uur een kijkje nemen in onze toonzaal.

Lees meer

Batibouwcondities tot 31 maart

Bespaar nu op je nieuwe ramen en deuren!
Tot 31 maart ontvang je bovenop onze glasheldere beloften een korting op de Profel producten.

Lees meer

Bouw nieuwe toonzaal

Door het toenemend succes startte Haneveer bvba in januari van dit jaar met de bouw van een gloednieuwe toonzaal.  De ruime en sfeervolle toonzaal is zo ontworpen dat de klant steeds een centrale rol speelt.  Met een totaaloppervlakte van maar liefst 1.000 m² vindt u hier alles terug onder 1 dak.

Lees meer

Vacature plaatser buitenschrijnwerk

Functie

Samen met een ervaren team plaats je buitenschrijnwerk.  Van ramen en deuren tot rolluiken, screens en overkappingen.  Wij richten ons zowel op nieuwbouwprojecten als renovaties.

Profiel

  • Ervaring in de sector is een absolute must!
  • Je bent een teamplayer en werkt graag alles nauwkeurig af.

Aanbod

Je komt terecht in een financieel gezonde en stabiele onderneming.  Naast een vaste betrekking bieden wij jou de nodige ondersteuning.  Wij voorzien een aantrekkelijke verloning met tal van voordelen.

Interesse?

Stuur je CV naar: Haneveer BVBA tav Steven Willemsen, Wiekenweg 15,            2387 Baarle-Hertog - e-mail: steven@haneveer.be

Lees meer